Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kohupiimaga täidetud kanakoivad

Linnuliharoad

Kohupiimaga täidetud kanakoivad

Rain Käärst Parim maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Parim maitse
Parim maitse 11.04.2009
Retsept
portsjonile
4 tk Kanakoib
200 g Teraline kohupiim (Tere)
1 pakk Santa Maria Guacamole maitseainesegu (Guacamole mix)
1 tk Avokaado
Santa Maria Smokey BBQ kastet
Santa Maria kivisoola (Rock Salt)
Santa Maria Triple pepper
SERVEERIMISEKS
küüslaugu- ja tillimajonees (Salvest)
Kanakoib puhasta kontidest nii, et ei vigastaks liha. Sega kausis kokku kohupiim ja Santa Maria Guacamole maitseainesegu ning lisa juurde hakitud avokaado. Maitsesta liha seest Smokey BBQ-ga (suitsumaitselise bbq kastmega). Lisa supilusikatäis kohupiima massi ja mähi tihkelt koivaliha kokku. Kindlusta hambatikkudega. Maitsesta kanakoivad ka pealt maitseainetega ning küpseta ahjus 185 kraadi juures 40 minutit. Serveeri koos riisi ja ananassisalsaga (Pineapple salsa).

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes