Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Hirsotto kanaga

Linnuliharoad

Hirsotto kanaga

Angelica Udeküll ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Kanafilee asemel sobib hirsotto kõrvale ka tavaline kanakaste, kuid samamoodi võid süüa seda eraldi roana. Sellisel juhul serveeri kõrvale kindlasti värsket salatit.
Retsept
portsjonile
2.5 dl Hirss
5 dl Puljong
1 sl Oliiviõli
2 küünt Küüslauk
1 sl hakitud ingver
1 tl Tüümian
300 g Kanafilee
apelsinipipar
grilliõli
1.  Loputa hirss korralikult veega puhtaks. 2.  Kuumuta potis õli ja lisa hakitud küüslauk, ingver ja hirss. Kuumuta pidevalt segades mõni minut. 3.  Vala juurde ka puljong ja keeda madalal kuumusel 30 minutit. 4.  Maitsesta vajadusel soola ja piraga ning lisa hakitud tüümiani. 5.  Serveeri hirsottot kanafileega – määri filee grilliõliga kokku, maitsesta apelsinipipraga ja küpseta ahjus 180 kraadi juures u 20 minutit.Kui hirsottot jääb järele ja soovid seda uuesti üles soojendada, lisa potti veidi puljongit, et massi oleks kuumutamisel kergem segada.Hirsi keetmisel uuri pakendilt keetmisaega, sest need on erinevad. Keskmiselt valmib hirss 30 minutiga. Keetmiseks võta vett või puljongit võrreldes kuivainega topeltkogus, hirss paisub umbes kaks korda.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes