Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanafilee punase karriga

Linnuliharoad

Kanafilee punase karriga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ajakirjade Kirjastus
Kanafilee punase karriga
Retsept
portsjonile
400 g Kanafilee
1 tk Porrulauk
2 sl Õli
1 tl Punane karripasta
2 sl Austrikaste
6 vart Sidrunhein (konserveeritud varred)
400 ml Kookospiim
SERVEERIMISEKS
Jasmiini riis
Lõika kanafilee ribadeks ja viiluta porrulauk, kuumuta wok-pannil kuumas õlis. Lisa segades punane karripasta, veidi aja pärast kalakaste, õhukesteks viiludeks lõigatud sidrunhein ja kookospiim. Lase tasasel tulel 3-4 minutit haududa.Serveeri jasmiiniriisi ja toorsalatiga.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga