Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Röstitud pardifilee laimi-ingverimarmelaadiga

Linnuliharoad

Röstitud pardifilee laimi-ingverimarmelaadiga

Andrus Laaniste 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Röstitud pardifilee laimi-ingverimarmelaadiga
Retsept
portsjonile
2 tk vutimuna
1 peotäis Salatilehed
ÜRDIVINEGRETT
Oliiviõli
Valge veini äädikas
värsked ürdid (petersell, basiilik, murulauk, tüümian)
Sool
Suhkur
Must pipar
LIHA
0.5 tk pardifilee
Õli praadimiseks
MARMELAAD
Punane vein
ingverijuur
2 sl moosisuhkur
1 näputäis Želatiin
Prae vutimunad. Maitsesta lehtsalat kokkuvispeldatud ürdivinegretiga.Marmelaadi valmistamiseks keeda ühe laimi mahlast, veinist, kooritud ingverijuurest ja moosisuhkrust leem. Eemalda ingverijuur, lisa kuumale leemele paksendamiseks veinis paisutatud želatiin ja jahuta. Rösti kiirelt pardifilee ja aseta see mõneks minutiks 180-kraadisesse ahju. Viiluta küps filee. Teise võimalusena võid pardifileed hoida mõned päevad soolas, seejärel külmsuitsutada ja vahetult enne serveerimist hetke väga tulisel pliidiraual kuumutada.

KOMMENTAARID

Lugemist õppinud inimene 19.juuli 2012 23:18
No on ju kirjutet, et ühe laimi mahl!
Näljane 18.sept 2009 09:34
tundub huvitav aga kui palju laimimahla marmelaadi jaoks ?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes