Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Pardipajaroog

Linnuliharoad

Pardipajaroog

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Pikka aega nõrgal kuumusel haudunud part on
pehme ja hästi maitsestunud.

Ettevalmistusaeg 50 minutit + 3 tundi hautamiseks

Retsept
portsjonile
1 tk Part (ca 2kg)
sool, must pipar
4 tk Sibul
1 tk suurem porgand
1 tk Varsseller
2 dl jahu
1 sl Oliiviõli
1 sl Tomatipasta
2 dl Punane vein
2 lehte Loorber
2 küünt Küüslauk
8 dl Kanapuljong
värske hakitud tüümian ja petersell
Tükelda part. Koori porgandid ja sibulad ning haki. Tükelda seller. Maitsesta parditükid soola ja musta pipraga. Vala jahu kaussi ning sega soola ja pipraga. Veereta parditükke jahus. Kuumuta õli suurema kastruli põhjas ja pruunista parditükke, nahapool all, 5–6 minutit. Pööra tükid ümber ja pruunista veel 4 minutit. Tõsta parditükid potist välja. Pane potti porgandid, seller, sibulad ja loorberileht.Maitsesta soola ja pipraga ning hauta umbes 4–5 minutit. Lisa tomatipasta ja vein. Sega hulka hakitud küüslauk ja puljong. Lisa parditükid ja tüümian. Kuumuta keemiseni, keera kuumus madalamaks ja hauta nõrgal kuumusel 3 tundi. Tõsta pott tulelt ja sega hulka hakitud petersell.

KOMMENTAARID

mariseke 17 22.jaan 2012 14:57
ülihea toit tuli! part sai juba 1,5 tunniga pehmeks, 3 tundi on ilmselgelt palju hautamiseks.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga