Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kana-nuudliwok

Linnuliharoad

Kana-nuudliwok

Harri Ilves 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
3 sl Õli
400 g Kanafilee
3 küünt Küüslauk
2 tk erivärvilised paprikad
1 tk Porrulauk
200 g noore herne kaunad
2 tk Porgand
1 tk Suvikõrvits
3 sl Sojakaste
2 sl Hoisin kaste
2 sl Teriyaki kaste
2 sl Magus tšillikaste
1 sl Austrikaste
1 sl Kalakaste
200 g Munanuudlid
Lõike kanafilee ribadeks ning haki küüslauguküüned. Lõika paprikad, porrulauk, porgandid ja suvikõrvits ribadeks. Sega omavahel kastmeained. Vala nuudlitele keev vesi, lase 5 minutit pehmeneda ja kurna. Kuumuta wok-pannil 1 sl õli ning pruunista osa liha paar minutit. Tõsta kõrvale ja hoia soojas.Kuumuta veel 1 sl õli ning prae kiiresti läbi küüslauk. Lisa köögiviljad, paari minuti pärast kanaliha ja nuudlid. Vala peale kaste, sega ühtlaseks ning kuumuta hetk. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

liilia2 30.aug 2018 14:39
kust poest seda Hoisin ja austri kastet saab ? Ma küll ei leia
Julia 12.jaan 2013 15:16
jätsin ära hoisin kastme ja austrikastme, samuti ei olnud mul herneid ja suvikõrvitsa asendasin hiina kapsaga. Aga maitsev on igal juhul. Isegi 4-aastane kiitis.
meow 03.jaan 2013 21:34
see on supermaitsev asi
Myy 17.sept 2009 09:22
madameE 07.sept 2009 12:42
tegin täpselt nii nagu retseptis kirjas ja tulemus oli ülimaitsev. Soovitan tõesti kõigile ja kasutage just nimelt kõiki neid maitseaineid/kast-
meid, sest igaühel neist on omapärane maitse ja tulemus on imehea ;)
elenor 31.aug 2009 13:56
Kuus erinevat kastet on ju vähe palju... Mina kasutan wok tomatikastet ja kookospiima.. väga hea saab..
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes