Uudiskiri Instagram Facebook
 
Linnuliharoad

Kanamaks kooreses kastmes

Linnuliharoad

Kanamaks kooreses kastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Õrn kanamaks kooreses kastmes on koos
köögiviljapüreega tõeliselt hõrk roog.
Retsept
portsjonile
900 g kanamaks
jahu paneerimiseks
2 sl õli praadimiseks
2 tk sibul
1 tl suhkur
200 g Hapukoor
1 sl Prantsuse sinep
Koriander (jahvatatud)
sool, must pipar
Puhasta maksatükid kelmest ja poolita. Vala jahu taldrikule ning paneeri selles maksapalad. Prae need õlis pruuniks ja tõsta pannilt. Koori sibulad ja lõika ratasteks, pane pannile, riputa peale suhkur ja pruunista kergelt. Lisa hapukoor ja kuumuta keemiseni. Maitsesta soola, pipra ja koriandriga. Hauta 3–4 minutit. Lisa sinep ja sega korralikult.Tõsta maks kastmesse ning kuumuta läbi. Serveeri kastet kartuli- või mõne muu köögiviljapüreega.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga