Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kanaliha

Kanapada šampinjonide ja läätsedega

Kanaliha

Kanapada šampinjonide ja läätsedega

Laura Strandberg Nipiraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Laura Strandberg

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 tk Porgand
1 tk Küüslauk
1 tk Sibul
1 tk Paprika
Oliiviõli praadimiseks
1 tk Spargelkapsas
400 g Šampinjonid
600 g Kanakintsuliha
2.5 dl Keedetud läätsed
400 ml Rõõsk koor 35%
Maitseroheline
1. Puhasta porgandid, küüslauk, sibul ja paprika.

2. Riivi porgandid ja haki peenelt sibul, paprika ja küüslauk.

3. Prae sibul kuumas oliiviõlis klaasjaks. Lisa pannile riivitud porgandid ja kuumuta veel paar minutit.

4. Tükelda spargelkapsas õisikuteks ning poolita šampinjonid. Lisa need koos hakitud paprika ja küüslauguga pannile sibula ja porgandi hulka. Kuumuta paar minutit ja tõsta pann kõrvale.

5. Pruunista kuubikuteks tükeldatud kanaliha kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt. Kuumuta pruunistunud liha, kuni see on küps.

6. Seejärel kalla pannile köögiviljad, läätsed ja koor ning lase hetkeks keema tõusta. Haki peale veidi maitserohelist ja serveeri kohe!

HEA TEADA!
Köögiviljade kasutamisel ole loominguline! Patta sobivad ka suvikõrvits, lillkapsas ja tomatid.

KOMMENTAARID

Sissy 01.apr 2018 16:10
No ei ole hea, tõesti ei ole. Võib-olla, kui jätaks koore lõpus lisamata. Kui retsepti järgi teha, tuleb üks kummaline kokkusobimatu lobi.
Maarja 04.dets 2017 12:14
Väga hea ja toitev kanapada.
Anne 02.dets 2017 23:15
Ülihea, olen seda teinud korduvalt ja teen kindlasti ka edaspidi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga