Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kanaliha

Spinatiga täidetud kanarullid

Kanaliha

Spinatiga täidetud kanarullid

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Valmista igale sööjale 1-2 rulli, serveeri rohelise salati ja riisiga.

üle 60 min

Ettevalmistusteks 30 minutit Küpsemiseks 50 minutit

Retsept
portsjonile
150 kuni 200 g värsked spinatilehed
2 dl hakitud roheline sibul
0.25 dl hakitud till
0.5 sl õli praadimiseks
1 küüs(purustatud) Küüslauk
4 tk kanafilee
2 sl sulatatud või
Sool
Must pipar
Tükelda spinatilehed, haki roheline sibul ja till; kuumuta neid õlis 2 minutit. Alanda kuumust ja lisa küüslauk. Maitsesta soolaga ning hauta, kuni vedelik on aurustunud. Lõika kanafileedesse sügav pikilõige. Vasarda liha õhukeseks, raputa üle soola-pipraga. Kata spinatiseguga ning keera rulli. Määri peale sulatatud võid ja riputa soola-pipart. Keera rullid ükshaaval küpsetuspaberisse nagu kommid. Lao ahjuvormi ning küpseta 175°C juures 40 minutit. Ava paber ja küpseta veel 10 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga