Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kanaliha

Kanakoivad apelsini-tšillikastmes

Kanaliha

Kanakoivad apelsini-tšillikastmes

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Apelsini-tšillikaste annab kanakoibadele kerge tsitrusemaitse ning samal ajal ka pisut teravust.

40-60 min

Ettevalmistusteks 30 minutit Hautamiseks 30 minutit

Retsept
portsjonile
2 tk Sibul
3 sl Õli
8 tk kana poolkoib ilma nahata
2 sl Jahu
3 dl vesi
poole apelsini riivitud koor
kahe apelsini mahl
2 sl Tšillikaste
300 g Šampinjonid
2 sl(hakitud) Petersellilehed
Sool
Must pipar
Kuumuta pannil 2 sl õli, lisa kooritud ja viilutatud sibulad. Hauta neid madalal kuumusel 10 minutit ning tõsta pannilt ära. Sega jahu 0,5 tl soola ja 0,5 tl pipraga, paneeri poolkoivad saadud segus. Kuumuta pannil ülejäänud 1 sl õli ja pruunista koivad, tõsta potti. Lisa sinna ka vesi, hautatud sibulad, apelsinimahl ja -koor ning tšillikaste, lase keema. Alanda kuumust ja hauta rooga kaane all 25 minutit. Sega hulka viilutatud šampinjonid, maitsesta soola-pipraga ning hauta veel 5 minutit. Vahetult enne serveerimist raputa peale hakitud petersell. Serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

umbes 31.okt 2012 22:45
:):)-
hea;);););););););)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga