Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kanaliha

Kanakoib riisiga

Kanaliha

Kanakoib riisiga

PrindiSoovita sõbrale
1 kanakoib (200 g) 2 tl sojakastet paprikapulbrit aed-liivateed 1 tl taimeõli 2 paprikat 1 sibul 3 tomatit 250 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist soola 1 sl 10% hapukoort 4 sl keedetud riisi Valmistusviis Võõpa kanakoib sojakastmega, puista peale paprikapulbrit ja aed-liivateed. Prae õlis läbi. Tükelda köögivili ja lisa juurde. Vala peale puljong ning lase haududa. Maitsesta soola ja hapukoorega. Serveeri koos riisiga.

Märksõnad

riisigakanakoib

KOMMENTAARID

cin 06.dets 2008 17:39
:S kui kaua kana ahjus peab olema?
everix 26.juuni 2007 21:45
Ei praadimisele ja valgele riisile. Kasutaksin pruuni või metsikut riisi ja grilliksin kana-kõhule on parem.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga