Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kanaliha

Broiler apelsiniga

Kanaliha

Broiler apelsiniga

Tiina Trolla Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale
4 broileri rinnafileed ½ sl paprikapulbrit musta pipart soola määrimiseks võid ja riivsaia Marinaad: 4 dl apelsinimahla ½ dl sojakastet ½ dl tumedat siirupit ½ dl punaveiniäädikat 2 küüslauku Peale: 2 dl vahukoort 3 sl nisujahu Alusta marinaadi valmistamisest. Võid selle valmis teha juba eelmisel päeval. Valmista marinaad apelsinimahlast, sojakastmest, siirupist, punaveiniäädikast ja küüslaugust. Lase marinaadil maitsestuda Maitsesta broileri rinnafilee paprikapulbri, pipra ja soolaga. Lao fileed eelnevalt määritud ahjuvormi ja kalla peale marinaad. Sega omavahel vahukoor ja nisujahu ning kalla see kõige peale. Küpseta 200° C juures 45–50 minutit. Serveeri keedetud riisiga.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes