Uudiskiri Instagram Facebook
 
Metslinnud

Metspart fooliumis

Metslinnud

Metspart fooliumis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Metspardiliha on väga maitsev. Kõige paremini sobib see ahjupraeks või hautamiseks.
Retsept
portsjonile
1 tk metspart
100 g (sulatatud) Või
1 sl Sool
1 tl Must pipar
300 g täidiseks hapukapsas
Täida pardi kõhuõõs kapsaga. Seo linnu jalad ja kõht kinni. Määri lind sulatatud võiga ning hõõru soola-pipraseguga. Keera part fooliumisse ja aseta ahjuplaadile. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Eemalda foolium. Pruunista part ja küpseta valmis. Retsept on mõeldud kahele kuni neljale inimesele.

Märksõnad

fooliumismetspart

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga