Uudiskiri Instagram Facebook
 
Metslinnud

Metspart fooliumis

Metslinnud

Metspart fooliumis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Metspardiliha on väga maitsev. Kõige paremini sobib see ahjupraeks või hautamiseks.
Retsept
portsjonile
1 tk metspart
100 g (sulatatud) Või
1 sl Sool
1 tl Must pipar
300 g täidiseks hapukapsas
Täida pardi kõhuõõs kapsaga. Seo linnu jalad ja kõht kinni. Määri lind sulatatud võiga ning hõõru soola-pipraseguga. Keera part fooliumisse ja aseta ahjuplaadile. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Eemalda foolium. Pruunista part ja küpseta valmis. Retsept on mõeldud kahele kuni neljale inimesele.

Märksõnad

fooliumismetspart

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga