Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Laimi-basiilikuvõi

Lisandid

Laimi-basiilikuvõi

Rakvere LK
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rakvere LK
Hea lisand Rakvere Mustikamarinaadis grill-lihale.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
100 g Või (toasoe)
1 tk Laim
Basiilik (värske)
Valge pipar (jahvatatud)
Sool
1. Riivi laimi koor ja pressi välja mahl. Haki supilusikatäis basiilikut. Sega kõik toasooja võiga ning maitsesta soola ja jahvatatud valge pipraga.
2. Keera maitsevõi küpsetuspaberisse vorstikeseks ja tõsta vähemalt tunniks sügavkülma tahenema.

Lõika viil kuumale Rakvere Mustikamarinaadis grill-lihale! Vaata ka: http://www.rlk.ee/
 

Märksõnad

laimi-basiilikuvõi

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga