Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Magushapu sibulatšatni

Lisandid

Magushapu sibulatšatni

Marit Maire Suitsu
PrindiSoovita sõbrale
Lisand lihatoitudele. Selles roas saab kasutada ära punase veini jäägid, mida võib ka asendada vee ja punase veiniäädika seguga. Punaste sibulate puudumisel kasuta tavalisi.
Retsept
0,5 kg punaseid sibulaid
3 dl punast lauaveini
10 tera vürtsnelki
1 pulgake kaneelikoort
2 dl keedisesuhkrut (hillosokeri)
1-2 sl sidrunimahla

Lõika sibulad peeneks ja hauta koos veini, kaneeli ja marlisse seotud nelgiteradega väikesel kuumusel 20 minutit. Eemalda maitseained, lisa keedisesuhkur ja lase veel 15 minutit keeda.
Maitsesta soovi kohaselt sidrunimahlaga. Tõsta salat väikesse purki ja pane jahedasse, kus see keedisesuhkrus sisalduva pektiini mõjul tardub; tavalise suhkru kasutamisel jääb tšatni voolavam.
 

KOMMENTAARID

trutsu 25.apr 2007 09:25
ise ei ole teinud,küll aga proovinud.väga huvitava maitsega.mulle meeldis.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga