Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Maitsvad pärlsibulad

Lisandid

Maitsvad pärlsibulad

Parimad salatid
PrindiSoovita sõbrale
Maitseainetega hautatud sibulad sobivad lisandiks karbonaadi või biifsteegi juurde.

20-40 min

Retsept
umbes 500 g väikseid sibulaid või pärlsibulaid
2 sl võid või margariini
1/2 dl siirupit
3 sl valget veini
2 sl valge veini äädikat
1/2 tl musta pipart
1/4 tl soola

Koori sibulad ja tükelda vajaduse korral. Lase sibulad rasvas keema. Lisa siirup, valge vein, veiniäädikas ja maitseained. Lase tasasel tulel haududa umbes 20 minutit, kuni sibulad pehmeks muutuvad. Serveeri liha, näiteks karbonaadi või biifsteegi lisandina.
 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes