Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Sibulad mee ja köömnetega

Lisandid

Sibulad mee ja köömnetega

Kodu ja aed.
PrindiSoovita sõbrale
Sibulad mee ja köömnetega. Sobiv lisand liharoogade juurde.

20-40 min

Retsept
5 tk väiksemad äralõigatud otstega mugulsibulad
0.75 sl oliivõli
0.75 sl vedel mesi
0.25 tl jahvatatud köömned
sool
jahvatatud ingver
Kupata sibulaid suures kastrulis keevas vees kuni 5 minutit. Jäta keeduvesi alles. Nõruta sibulaid sõelal ja libista koor maha. Tõsta kooritud sibulad kastrulisse tagasi ja hauta neid kuni 20 minutit (kuni nad on pehmed). Nõruta sibulaid uuesti ning jäta umbes 100 g keeduvett alles. Pane sibulad uuesti kastrulisse, lisa õli, mesi ja maitseained. Keeda keskmisel kuumusel pidevalt segades veel 5 minutit, kuni vesi on aurustunud ja sibulad muutunud kuldpruuniks. Hispaanias süüakse seda rooga iseseisva toiduna, kuid see sobib ka liharoogade lisandiks.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga