Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Glögiseened

Lisandid

Glögiseened

Tiina Trolla
PrindiSoovita sõbrale
Sobib serveerimiseks küpsetatud sealiha lisandina.

40 minutit

Retsept
1 liiter shampinjonid
4 tk shalottsibul
MARINAAD
1 dl punane veiniäädikas
2 dl punane vein
5 tk Nelk
2 tk Kaneelikoor
1 tl Kardemon
2 dl Kristallsuhkur
2 tl glögimaitseainesegu
0.5 tl Sool
Puhasta seened. Koori ja viiluta sibulad. Lase kõik marinaadi ained koos sibulatega keema ning lase umbes pool tundi madalal kuumusel tundi podiseda. Aseta puhastatud seened serveerimisanumasse ja kalla kuum vedelik seente peale. Serveeri kuumalt või jahutatult seaprae lisandiks.

KOMMENTAARID

siirikirikal 25.aug 2008 14:27
Ei ole vaja. Seda on näha ka samm-sammult õpetuse juures http://www.toiduta-
re.ee/galerii.php?i-
d=5401
maniana 25.aug 2008 13:55
kas marinaadi kurnata ei ole vaja?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga