Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lisandid

Kartulikotletid keedetud kartulist

Lisandid

Kartulikotletid keedetud kartulist

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Praetud kartulipätsid valmistatakse riivitud keedukartulist.

40-60 min

Retsept
187.5 g eelmisel päeval keedetud kartulid
0.25 tl sool
värskelt jahvatatud must pipar
7.5 g või
1 sl (riivjuust)
1 sl (pekiribad)
0.75 tk (hakitud sibul)
Koori ja riivi jämedalt kartulid. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi väikesed pätsikesed ja vajuta pealt lamedaks. Sulata pannil või ja tõsta sinna kartulipätsid. Kata pealt lameda taldrikuga nii, et taldriku ja kartulite vahele ei jääks vaba ruumi. Prae pätsid madalal kuumusel kuldpruuniks. Keera umbes 15 minuti pärast pätsidel taldriku abil teine külg ja prae veel 15 minutit. Vajadusel lisa võid. Kartulipätsidele võid lisada ka riivitud juustu, pekiribasid, hakitud sibulat või veidi küüslauku ja tüümiani.

Märksõnad

kartulipätsid

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga