Uudiskiri Instagram Facebook
 
Väga lihtne ja samas maitsev ning dekoratiivne magustoit. "Jäätisepomm" sobib väga hästi suuremale peolauale magustoiduna, nt pulmad, sünnipäev jne. Soovitatav on eelmisel päeval valmistada. 

20-40 min

Valmistamisaeg u 30 minutit + sügavkülmas 2 x 2 tundi + 6 tundi.

Retsept
portsjonile
Rohelist mandli- vōi kiivijäätist
šokolaadijäätist
apelsinišerbetti
KAUNISTUSEKS:
(pildil olev kaunistus)
šokolaadifiguurid
suhkrukaramell
küpsised
Selle retsepti juures lase fantaasial lennata! Valmista endale just selline "jäätisepomm" nagu sulle meeldib ja maitseb. Täida kauss või ümmargune anum 2-3 cm paksuse poolsulanud mandlijäätise kihiga. Tõsta külma, hanguma. Siis täida 2-3 cm paksuse šokolaadijäätise kihiga. Tõsta külma hanguma. Lõpuks täida apelsinisorbetiga ja tõsta külma 6-8 tunniks. Valmis jäätisenõu(kauss) pane korraks kuumavette, siis saad paremini jäätise kätte. Ja aseta ümmargusele alusele. Kaunista oma fantaasia järgi (värsked märjad, beseekoogikesed jms).

KOMMENTAARID

kits 26.jaan 2009 19:35
hea!1!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga