Uudiskiri Instagram Facebook
 
Külmutatud magustoit.
Retsept
portsjonile
400 g porgandit
2 dl vett
0,5 tl ingverit
0,5 tl jahvatatud kardemoni
2 sl likööri
2 muna
1 dl suhkrut
2 dl 35% rõõska koort
Keeda tükeldatud porgandid väheses suhkruvees pehmeks. Töötle pūreeks, maitsesta ingveri, kardemoni ja likööriga. Sega juurde suhkruga tihedaks vahuks mikserdatud munad. Kalla vahustatud koor segu peale ja tõsta õrnalt segamini. Jaga segu plastiktopsidesse, külmuta vähemalt neli tundi. 20 minutit enne laualeviimist pane topsid kummuli serveerimistaldrikutele. Laual tõsta topsid ära, kaunista porgandisukaadiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga