Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pooljäätis marjadega.
Retsept
portsjonile
1 kogus põhiretsepti järgi tehtud parfeed
2-3 dl katkisurutud marju (vaarikaid, maasikaid, pohli või rabamurakaid)
(suhkrut)
KAUNISTUSEKS:
marju
Valmista parfee põhiretsepti järgi segu, aga jäta ära vanillikaun ja vanillsuhkur. Lisa jahtunud segule katkisurutud marjad ja vahukoor. Vajadusel pane juurde suhkrut. Vala parfeesegu külmutamist kannatavasse vormi ning pane sügavkülma vähemalt 4 tunniks, veel parem järmise päevani. Võta parfee sügavkülmast välja 15 minutit enne serveerimist, kasta vorm hetkeks kuuma vette ja löö parfee serveerimisvaagnale. Kaunista marjadega.

Märksõnad

marjaparfee

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga