Uudiskiri Instagram Facebook
 
Jäätis, parfee ja sorbett

Pehme punšiparfee

Pehme pooljäätis punšiga. See parfee peab olema sügavkülmas 3-4 tundi.
Retsept
portsjonile
3 muna
4 sl suhkrut
3 dl vahukoort
1 tl vanillsuhkrut
3-4 sl punshi
LISAKS:
kiivit
pirnihoidist
Eralda munakollased munavalgetest. Klopi munavalged tugevaks vahuks ja vahusta teises kausis munakollased ning suhkur. Lõpuks vahusta koor. Sega vahukoore hulka vahustatud munakollased, vanillsuhkur, punš ja lõpuks ettevaatlikult kaabitsaga tõstes vahustatud munavalged. Osa munavalgevahust võib jääda segusse väikeste tupsudena. Vala segu väikesesse rõngasvormi ja kata kilega. Pane 3-4 tunniks sügavkülma. Võta parfee sügavkülmast välja vahetult enne serveerimist. Kasta vorm kiiresti kuuma vette ja löö parfee serveerimisvaagnale. Kaunista kiivi ja pirnidega.

Märksõnad

punšiparfeepehme

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes