Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kreemid, pudingid ja vahud

Besee-küpsisehõrgutis kirsikompotiga

Kreemid, pudingid ja vahud

Besee-küpsisehõrgutis kirsikompotiga

Lia Virkus Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ülilihtne kausikook beseest, küpsistest ja kirsikompotist.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 pakki Küpsised (šokolaadi, üks pakk 180 g)
1 purk Kirsikompott (üks purk 680g)
100 g Beseetupsud
3 dl Rõõsk koor (35%-line)
Vooderda 2-liitrise klaaskausi põhi ja ääred kahe kihi küpsistega. Tõsta peale kompott koos vedelikuga ja lase tunnike toatemperatuuril seista. Kalluta kaussi aeg-ajalt, et küpsised saaksid üleni kompotivedelikuga kokku ja imbuksid pehmeks. Purusta beseed köögikombainis või kilekotis tainarulliga. Vahusta koor ja sega purustatud beseedega. Tõsta kaussi ja serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Merka 27.apr 2011 23:40
Nii ea:) teen kindlasti veel:):Y
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes