Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihtne ja maitsev magustoit.

üle 60 min

u 20 minutit + jahutamine.

Retsept
portsjonile
500 g Karusmarjad
2 sl Või
1.25 dl Suhkur
3 dl Vahukoor
KAUNISTUS
Sidrunmelissilehti
Puhasta marjad, sulata või suures madalas potis. Pane tikrid potti ja kuumuta nõrgal tulel u 5 minutit. Suru marjad kahvliga püreeks ja lisa suhkur. Jahuta marjapüree. Vahusta koor tugevaks vahuks ja lisa sellesse marjapüree. Jaota magustoit kaussidesse ja kaunista sidrunmelissiga. Võid kasutada ka konserveeritud või külmutatud marju. Jäiseid marju ei ole vaja eelnevalt sulatada.
 

Märksõnad

tikrivahttoidutare

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga