Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tiramisu pehme biskviidiga.
Retsept
pool biskviit-tordipõhja (soovitavalt kakaoga)
IMMUTAMISEKS:
1,5 dl kanget suhkruta kohvi
(4 sl brändit)
KOHUPIIMAVAHT:
4 munarebu
4 sl suhkrut
300 g kohupiima
300 g hapukoort
1 tl vanillsuhkrut
1 sidruni riivitud kollane koor
KAUNISTUSEKS:
1 sl naturaalset kakaopulbrit
Murra biskviit serveerimiskausi põhjale tükkideks. Nirista peale kanget kohvi, millele võid lisada brändit või rummi. Suru kohupiim läbi tiheda sõela. Mikserda munarebud suhkruga kohevaks; sega kohupiima, hapukoore ja maitseainetega ühtlaseks. Soovi korral maitsesta täiendavalt suhkruga. Tõsta vaht ühtlaselt biskviiditükkidele, kata kinni ja lase järgmise päevani külmas maitsestuda. Enne serveerimist sõelu pinnale kakaod.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga