Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kreemid, pudingid ja vahud

Maasika-tiramisu

Kreemid, pudingid ja vahud

Maasika-tiramisu

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Klassikalisest Itaalia magustoidust üsna erinev magustoit, kus on tunda ka tsitruselikööri maitset. Valmib lihtsalt ja sobib suurepäraselt maasikatega.

kuni 20 min

Retsept
500 g Mascarpone
400 g Vanillikohupiimakreem (nt Emma)
0.5 dl Suhkur
2 tk Apelsin (värskelt pressitud mahl)
4 sl Apelsiniliköör (nt Cointreau)
100 g Savoiardi biskviitküpsised (või Lady&#034s Fingers)
200 g Aedmaasikas
Sega omavahel mascarpone, kohupiimakreem ja suhkur. Teises kausis sega omavahel apelsinimahl ja liköör. Sega pool mahlasegust kreemi hulka. Murra küpsised pooleks ning immuta mahlasegus. Tõsta iga pokaali põhja 2 poolikut küpsist, vala peale kiht kreemi ja kata viilutatud maasikatega. Lisa jälle immutatud küpsised ja kreemikiht. Kaunista poolitatud maasikatega. Lase 30 minutit külmkapis maitsestuda. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Märksõnad

maasika-tiramisu

KOMMENTAARID

siirikirikal 30.aug 2012 10:17
Es: neid müüakse näiteks Stockmannis.
Es 29.aug 2012 21:25
Kust neid küpsiseid saab? Igast heast poest? Ma pole kohanud.
Fair Lady 05.juuli 2010 12:03
Fantastiliselt hea magustoit!
Hindaja 08.juuni 2009 13:43
mmmmmmmmmmmmmmmm jeeehuu
m e r i t 20.mai 2009 10:47
Tõeliselt hea!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga