Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Müsliruudud jõhvikate ja viigimarjadega

Maiustused

Müsliruudud jõhvikate ja viigimarjadega

Britt Paju Magus elu tervislikumalt
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Kodused müslibatoonid on hea vahepala ja sobivad ka hommikueineks neil päevil, kui uksest eriti kiiresti välja tormata tuleb. Kui datlid-viigimarjad on kõvemat sorti, leota neid enne soojas vees ligi 30 minutit.

20-40 min

10 minutit + 15–20 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
200 g Pehmed kivideta datlid
200 g Kaerahelbed
100 g Kookoshelbed
50 g Hakitud mandlid
100 g Kuivatatud jõhvikad
5 tk Pehmed kuivatatud viigimarjad
1 spl Värskelt riivitud sidruni koor
2 spl Kookosõli
1. Püreesta kergelt hakitud datlid. Sega kokku kõik kuivained ning kuivatatud jõhvikad ja hakitud viigimarjad. Lisa sidrunikoor, datlimass ja kookosõli ning sega kätega korralikult läbi.

2. Suru mass küpsetuspaberiga kaetud 20 x 20 cm suurusesse ahjuvormi ja küpseta 180 kraadi juures umbes 15 minutit. Lase jahtuda ja lõika meelepärase suurusega ruudud.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool