Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Kommiehted

Maiustused

Kommiehted

Helen Vihtol Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Indrek Susi
VAJAD: triibulisi karamellkomme või ilma moosita karamelle piparkoogivormi silikoonalust või küpsetuspaberit ümmargust metallpulka veidi nööri või paela.
1. Kuumuta ahi 180–190 kraadini. Võta ahjuplaat ning kata silikoonmati või küpsetuspaberiga. Aseta piparkoogivormid paberile. Pane igasse vormi olenevalt suurusest 1–4 kommi ning aseta ahju. Komm hakkab sulama 3–4 minutiga ning kohe, kui näed, et komm on sulanud, tõsta plaat välja.

2. Lase vormidel paar minutit jahtuda ning suru metallpulgaga (näiteks kudumisvardaga) soovitud kohta auk. Hea, kui pulk on külm. Kõige paremini tulevad kommiehted vormist välja, kui nende ääred on just kõvaks läinud, seest on aga ehe veel kergelt pehme. Kommiehete valmistamine nõuab veidi harjutamist, aga pole hullu – untsu läinud ehted saab ju lihtsalt ära süüa.

                                                           

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana