Uudiskiri Instagram Facebook
 
Maiustused

Kuusevõrsetrühvlid

Maiustused

Kuusevõrsetrühvlid

Lia Virkus Kevadtoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Vahvad kevadise aja magusaampsud, mida on imelihtne valmistada. Hapu noor kuusevõrse ja magus šokolaad sobivad imeliselt kokku. 

kuni 20 min

20 minutit + 1 tund tahkumiseks

Retsept
1 peotäis Kuusevõrsed
50 g Tume šokolaad (70%)
50 g Valge šokolaad
Kogus 15-20 tk

Sulata veevannis tume šokolaad, kasta kuusevõrseotsad šokolaadi sisse ja tõsta küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma. Sulata teises potis valge šokolaad, lase hetke seista ja kasta tahkunud kuusevõrsetrühvlid otsapidi ka valgesse šokolaadi. Tõsta taas küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma. Hoia serveerimiseni külmas.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes