Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Jäätise-mascarponevahuga karamellõunad

Marjad ja puuviljad

Jäätise-mascarponevahuga karamellõunad

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Heinmaa Foto
Kiiresti valmiv ja suus sulav magustoit.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Suured õunad
0.5 l Jäätis
200 g Mascarpone
Demerara suhkur
Või
Sega juust pisut sulanud jäätisega ja tõsta jääkappi. Lõika seemneteta õunad 1 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta pannil 30 g võid ja prae selles õunaviile mõlemalt poolt paar minutit. Lisa 0,5 dl suhkrut, lase sulada ja karamellista õunu samuti mõlemalt poolt mõni minut. Kui suhkur kipub minema liiga pruuniks, alanda kuumust. Pane õunaviilud taldrikutele jahtuma, tõsta peale jäätisevaht ja kaunista küpsisepuru või pähklitega.

KOMMENTAARID

Ulviina 09.aug 2011 20:22
Mmmm.... keele viib alla, super hea :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga