Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Paks õunakissell

Lihtne ja maitsev magustoit.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4-5 haput ōuna
4 dl vett
½ dl suhkrut
1 tk kaneelikoort
2 tähtaniisi
2 sl tärklist (kartulijahu)
½ dl vett (tärklise segamiseks)
Puhasta õunad südamikest ja lõika sektoriteks. Keeda õunad vees kergelt pehmeks, maitsesta kaneelikoore ja tähtaniisiga. Lisa pressitud sidrunimahla. Sega tärklis veega ja lisa õuntele, samaaegselt sega. Lase keema tõusta. Vala kaussi ja puista suhkrut peale.
 

Märksõnad

toidutareõunakreem

KOMMENTAARID

NAAJ 15.mai 2010 19:42
Vahukoore või kohupiimakreemiga. Lahjema varjandina oleks lihtsalt piim, sest see tundub olevat paksema kisselli taoline magustoit.
Ave 14.mai 2010 23:14
Kuidas või millega seda serveerida?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga