Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Nektariini-trifle

Marjad ja puuviljad

Nektariini-trifle

Angeelika Kang 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Trifle on kihiline magustoit, mille võib teha pea kõigest, mis on magus ja omavahel klapib. On vaja vaid pisut kannatust, sest parimalt maitseb see magustoit siiski pärast mõnetunnist külmkapis maitsestumist.
Retsept
portsjonile
8 tk Nektariin
100 g Õhulised kookoseküpsised
250 g Mascarpone
2 dl Vahukoor
1 dl Tuhksuhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tk Laimi riivitud koor ja pressitud mahl
Poolita nektariinid, eemalda kivid ja lõika viljad sektoriteks. Kreemi valmistamiseks sega omavahel mascarpone, vahustatud koor, tuhk- ja vanillsuhkur, laimi riivitud koor ning pressitud mahl. Lao ühte suuremasse kaussi või pokaalidesse kihiti nektariine, kreemi ja peenestatud küpsiseid. Lase külmkapis vähemalt kaks tundi maitsestuda.

KOMMENTAARID

arxitibi 09.jaan 2010 19:43
Tõesti väga maitsev!
E 22.okt 2008 11:03
Väga maitsev magustoit. Lihtne valmistada ja meeldis kogu perele. Siiski õhuliste kookoseküpsiste asemel kasutasin Digestive küpsiseid, kuna kookose maitse ei pruugi kõigile meeldida ja Digestive sobis sinna ka suurepäraselt. Ma küll kogustest väga rangelt kinni ei pidanud, sest üks pereliige armastab rohkem küpsist ja vähem nektariini, teine vastupidi ja kreemi püüdsin ka niimoodi kokku segada, et domineerivamaks oleks toorjuustu maitse, mitte liialt läila vahukoor.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga