Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Pohlapirnid

Jäta varreotsad pohlapirnide kaunistuseks. Süües on mugav neist kinni hoida. Pirnileeme võid kastmeks keeta. Lisandiks serveeri kohupiima ja vahukoore segu.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk keskmise suurusega pirn
2 tk või väike pirn
1 dl kange pohlamahl
suhkur
0.5 tl kartulitärklis
Koori pirnid ja kraabi varreotsad valgeks. Pane pirnid väikesesse kõrgeservalisse kastrulisse ning vala peale niipalju mahla, et nad on peaaegu kaetud. Lase mahlal keema tõusta. Keeda pirnid mõõdukal kuumusel pehmeks. Võta kastrul tulelt ja tõsta külma vette jahtuma. Soovi korral keeda pohlamahlast kaste. Selleks lisa mahlale tilga veega segatud kartulitärklis ja lase kastmel korraks keema tõusta.

Märksõnad

pohlapirnid

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga