Uudiskiri Instagram Facebook
 
Marjad ja puuviljad

Pihlaka-õunakissell

Marjad ja puuviljad

Pihlaka-õunakissell

Angelica Udeküll Ajakiri Naised
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Daisy Lappard
Serveeri jäätise, mannapudru, vahukoore, kohupiima jms.
Retsept
portsjonile
5 dl õunakuubikud
2 dl vesi
2 dl suhkur
1 tk Sidrunist pressitud mahl
3 dl Pihlakamarjad
0.5 tk Vanillikaun
1 spl Maisitärklis
1.  Koori, puhasta ja haki õunad.
2.  Puhasta pihlakad eemaldades rootsud ja mädad marjad.
3.  Pane õunad ja pihlakad vee ja suhkruga keema. Lisa ka vanillikaun ja sidrunimahl.
4.  Keeda, kuni viljad on pehmed.
5.  Lahusta tärklis väheses vees ja sega kisselli hulka.

SOOVITUS
* Eelista kissellis pigem hapukaid õunu, millel rohkem iseloomu.
* Soovi korral võid kisselli ka püreestada, saad ühtlase ilma tükkideta maiuse.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes