Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tarretised

Kuninglik magustoit ehk vanillitarretis

Tarretised

Kuninglik magustoit ehk vanillitarretis

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Kiiresti valmistatav, tõeliselt kuninglik magustoit.

20-40 min

Valmistamisaeg u 20 minutit + 3-4 tundi jahedas.

Retsept
portsjonile
3 tk Želatiinilehed (või 1,5 tl želatiini)
1 tl Vanillsuhkur
3 dl 35% rõõsk koor
2 dl Piim
TÄIDIS
250 g Vaarikad
250 g Mustad sõstrad
Sulata želatiin. Keeda rõõska koort, piima ja suhkrut, kuni suhkur on lahustunud. Tõsta pott tulelt ja sega sulatatud želatiin kuuma koore-piimasegusse, lisa vanillsuhkur. Jaga segu portsjonitena klaasidesse, lase jahtuda 3-4 tundi. Enne serveerimist puista peale värskeid marju.
 

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 08.veeb 2013 09:57
Lisel: siin retseptis on antud mõlemad variandid.
Lisel 07.veeb 2013 16:17
Kui kasutan želatiini lehti siis mis koguses?
Liisu 03.dets 2012 11:18
ülihea :)
greta 16.mai 2011 19:38
heahea nämma
tanel 22.apr 2011 10:39
belgia magustoit nämma
rubi 23.apr 2010 16:34
mämma:D
kertu 21.märts 2010 11:21
:A! heahea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook