Uudiskiri Instagram Facebook
 
Tarretised

Idamaine magustoit keefirist

Tarretised

Idamaine magustoit keefirist

mannu erakogu
PrindiSoovita sõbrale
"MINU LEMMIKRETSEPT" 20.aug-15.sept. retseptivõistlus. Idamaine keefiridessert. Kerge ja maitsev magustoit.

kuni 20 min

Retsept
500 ml rasvata keefiri
1 tl kaneelipulbrit
380 g vähese suhkruga konservaprikoose
100 ml konservaprikoosimahla
100 ml suhkruta õunamahla
2 sl rosinaid
1 sl suhkruta müslit
paar mündilehte
3 sl suhkrut (keefiri maitsestamiseks)
6 lehte želatiini
Sega keefir kaneeliga ja maitsesta suhkruga. Nõruta aprikoosid ja pane mahl kõrvale. Kuumuta aprikoosi- ja õunamahla, lahusta selles želatiin ja sega keefiri hulka. Lõika aprikoosid kuubikuteks. Vala dessertpokaalid poolest saadik keefirit täis, tõsta peale aprikoosikuubikud ja rosinad, vala peale ülejäänud keefir ja aseta külmkappi. Kaunista enne serveerimist müsliga ja dekoreeri mündilehtedega.
 

KOMMENTAARID

kummelh 13.juuni 2005 20:37
Kuidas määran zelatiini hulka, kui ei leia lehelist varianti? viimasel ajal ainult mingeid otse kuuma vedelikku pandavaid näinud...
eliann 19.jaan 2005 16:15
Proovisin seda retsepti, kuid tegin mõned maitseeelistustest tingitud muudatused: kaneeli ei pannud, õunamahla asemel kasutasin apelsinimahla ja suhkruasendajat panin veidi rohkem... see oli tõest vapustavalt hea! Soovitan kindlasti!
Vic 04.nov 2004 14:15
Väga lihtne retsept, aga erakordselt maitsev magustoit
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes