Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mereandidest road

Tiigerkrevetid Eesti barbecue-vanaema moodi

Mereandidest road

Tiigerkrevetid Eesti barbecue-vanaema moodi

Silja ja Arvi Pitelkov Grill ja barbecue
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rene Riisalu
Natuke idamaisem variant, mille meie sõbranna Ene alias Eesti barbecuevanaema Indiast kaasa tõi. Koos kohandasime
selle endile meelepäraseks.

Ettevalmistamisaeg 30 minutit + 10 minutit grillil

Retsept
portsjonile
1 kg Tiigerkrevett (puhastamata)
KASTE
2 tk Tšilli
1 tk Sibul
4 küünt Küüslauk
1 kimp Koriander
1 spl Dijoni sinep (teraline)
3 spl Kookosrasv
1 spl Oliiviõli
Cayenne'i pipar
Safran või
Kurkuma
Sool
• Puhasta krevetid ja maitsesta soolaga.• Haki küüslauk, sibul, tšillikaunad (eemalda seemned) ja koriandrilehed suhteliselt peeneks. Lisa sinep, kookoseõli, Cayenne’i pipar, õli ja safran ning sega ühtlaseks kastmeks. Maitse – kui midagi on vähe, lisa juurde. Kalla segu krevettidele ja lase 20 minutit maitsestuda.• Vormi fooliumist kausid ja tõsta krevetid koos kastmega sinna sisse.• Grilli tasasel tulel 10 minutit, vahepeal segades, kuni krevettide värvus muutub punakaks.• Serveeri kuumalt.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga