Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pajaroog makaronide, krevettide ja köögiviljaga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 pakk makarone (500 g)
200 g kooritud krevette (ehk 500 g koorimata)
1 apteegitill (u 350 g)
1 värske brokkoli (u 250 g)
3 küüslauguküünt
1-2 sl oliivōli
2 tl suhkrut
½ dl valget veini
Valmistusviis Keeda makaronid. Sulata krevetid, haki apteegitill ja küüslauk ning tükelda brokoli väikesteks õisikuteks. Pruunista apteegitill ja brokoli koos küüslauguga, lisa suhkur ja valge vein. Maitsesta soola ja pipraga, lisa keedetud makaronid ja krevetid ning kuumuta. 

Märksõnad

pajaroogtoidutare

Uued retseptid

Pardi-ja sea rillette

Pidu
Pardi-ja sea rillette