Uudiskiri Instagram Facebook
 
Riisipada krevettide ja krabipulkadega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
4 dl riisi
2 tl ōli
1 pakk safranit( 0,5 g)
1 purustatud küüslauguküüs
8 dl kalapuljongit
1 tl soola
500 g krevette
1 sl ōli
hakitud küüslauguküüs
200 g rohelist sparglit
100 g suhkruherneid
100 g broccolit
100 g kokteilitomateid
30 g krabipulki
  Pruunista riis õlis safrani ja küüslauguga. Lisa puljong, maitsesta soolaga ja kuumuta kaane all u 20 minutit. Koori krevetid ja kuumuta õlis koos küüslauguga. Lõika spargel, suhkruherned ja brokkoli väiksemateks tükkideks. Keeda poolpehmeks kerges soolvees. Sega riis, köögivili ja krevetid. Poolita tomatid ja lõika krabipulgad tükkideks. Sega kõik kergelt. 

Märksõnad

toidutarepaella

KOMMENTAARID

anneke041 25.nov 2004 11:52
hea, aga minu pere igapäeva toiduks liiga kallis:P
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes