Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mereandidest road

Vähiraguu

Vähiraguu ungari moodi. Hautatud vähid paprikaga.
Retsept
portsjonile
50 vähki
120 g võid
200 g värskeid mahedaid seeni
40 g sibulat
1 roheline aedpaprika
30 g köömneid
400 ml kondi- või lihapuljongit
jahu
petersellilehti
paprikapulbrit
soola
Valmistusviis Vähid panna keevasse soola, köömnete ja petersellilehtedega maitsestatud vette ning keeta 15 minutit. Tõsta veest ja eemaldada koored. Hakitud sibul kuumutada 80 g võiga, lisada paprikapulber, hakitud seened ja aedpaprika, maitsestada soolaga ja hautada kaane all 10 minutit. Siis lisada vähiliha ja puljong, segada hoolikalt, lisada ülejäänud või ning kuumutada 10 minutit vaiksel tulel aeglaselt segades. 

Märksõnad

vähiraguu

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga