Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mereandidest road

Vähiraguu tilliga

Mereandidest road

Vähiraguu tilliga

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Vähiraguu tilli ja seentega.
Retsept
portsjonile
50 vähki
25 g soola
1/2 tl köömneid
petersellilehti
150 g võid
40 g jahu
200 ml rõõska koort
300 ml puljongit või vähikeeduleent
200 g värskeid mahedaid seeni
25 g vähivõid
tilli
musta pipart
Valmistusviis Vähid keeta soola, köömnete ja petersellilehtedega maitsestatud vees. Sõrgade ja lakkade liha puhastada koortest. Seened hakkida ja kuumutada 50 g võiga. Jahu kuumutada samuti 50 g võiga, lisada puljong või keeduleem, maitsestada pipraga ja lisada hakitud till. Kuumutada läbi. Kastmesse panna vähiliha ja seened. Lasta uuesti keema tõusta ja lisada ülejäänud või. Enne lauale andmist lisada pisut vähivõid ja kõrvale anda keedetud riisi.Lisandiks Keedetud riis.

Märksõnad

vähiraguutilliga

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga