Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mereandidest road

Täidetud vähid

Mereandidest road

Täidetud vähid

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Ahjus üleküpsetatud täidetud vähid veinis.
Retsept
portsjonile
20 vähki
veidi supijuuri (porgandit, sellerit, peterselli)
köömneid
2 dl valget veini
2 dl rõõska koort
2 munakollast
2 dl keedetud riisi
soola
pipart
Valmistusviis
Vähid keeta soola ja köömnetega maitsestatud vees koos hakitud supijuurtega.
Vähid puhastada koortest nii, et nad jääksid võimalikult terveks.
Vähiliha hakkida peeneks ja segada riisi, munakollaste ja vähese koorega.
Maitsestada soola ja pipraga.
Ei maksa põlata ka vähkide rindmikus olevat kollakasrohelist pastat, mis on tegelikult väga maitsev vähimaks.
Vähikoored täita täidisega, asetada sobiva suurusega ahjupannile, valada juurde ülejäänud koorega segatud vein ja küpsetada 15 minutit praeahjus.
 

Märksõnad

täidetudvähid

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool