Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mereandidest road

Vähid gurmaanidele

Mereandidest road

Vähid gurmaanidele

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Veinis keedetud vähid singikastmega.
Retsept
portsjonile
25 vähki
150 g toorsinki
100 g võid
1 sibul
1 porgand
1 väike seller
liha- või kondipuljongit
valget veini
supijuuri (porgand, seller, petersell)
soola
pipart
Valmistusviis Sink hakkida peeneks ja kuumutada 30 g võis koos hakitud sibula, porgandi ja selleriga. Valada juurde puljong ja keeta vaiksel tulel valmis. Vähke keeta koos valge veini ja hakitud supijuurtega 10 minutit. Lasta nõrguda. Vähikeeduleem segada singiga, kuumutada, maitsestada soola ja pipraga. Soovi korral hõõruda läbi sõela. Lisada ülejäänud või. Vähid asetada vaagnale, kaste anda kõrvale. 

Märksõnad

gurmaanidelevähid

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes