Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mereandidest road

Kartulipanniroog suitsukala ja krevettidega

Mereandidest road

Kartulipanniroog suitsukala ja krevettidega

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Palomets
Suitsukala ja krevetid annavad panniroale huvitava maitse. Suitsukala asemel võid kasutada ka toorest lõhet või forelli. Krevetid lisa kõige lõpus.

20-40 min

Retsept
portsjonile
5 tk kartul
1 tk (väike) Kaalikas
3 sl külmutatud või konservmais
1 tk (väike) Porrulauk
150 g suitsulõhe
2 sl kooritud ja keedetud krevetid
1.5 dl 15% köögikoor
1 tk kalapuljongikuubik
Valge pipar
1 tl hakitud till
praadimiseks õli
Lõika kartulid ja kaalikas ühesuurusteks kuubikuteks. Lõika porru ratasteks ning lõhe kuubikuteks. Pane kuumale pannile praadima kartuli- ja kaalikakuubikud. Prae kergel tulel umbes 10 minutit. Lisa porru ning prae veel umbes 5 minutit. Kalla peale köögikoor. Lisa mais ja kalatükid ning maistesta puljongikuubikuga. Hauta pannirooga veel 5-10 minutit. Lõpuks puista peale krevetid ja hakitud till.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool