Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mereandidest road

Tagliatelle mereandidega

Mereandidest road

Tagliatelle mereandidega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Järgnev retsept on neile, kes armastavad mereande. Viimaseid ei maksa üle maitsestada - piisab küüslaugust, soolast, värskelt jahvatatud mustast piprast ja värskest basiilikust.
Retsept
portsjonile
400 g (või spagetid) Tagliatelle
3 sl oliivõli
2 kuni 3 küünt Küüslauk
500 g sinikarbid
0.5 pudelit valge kuiv vein
200 g Kooritud krevett
1 pott Basiilik (värske)
200 g kirsstomat
meresool
Must pipar
Pane pasta rohkesse soolaga maitsestatud vette keema. Prae tükeldatud küüslauku õlis. Keeda sinikarpe valges veinis mõni minut, kuni need avanevad; kinnised karbid viska ära. Nõruta pasta ning sega küüslauguõli, sinikarpide, tükeldatud basiiliku, krevettide ja poolitatud kirsstomatitega. Maitsesta soolaga ja jahvata veskist musta pipart peale. Kuumuta segades läbi ja serveeri kohe. Kaunista basiilikulehtedega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

karin 04.okt 2012 19:45
väga, väga hea ja kiire.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Tuline pähkli-šokolaadijook

Argitoidud
Tuline pähkli-šokolaadijook