Uudiskiri Instagram Facebook
 
Mereandidest road

Mereandide hautis

Kokasaate Parim Maitse 12.04.2008 retsept.
Retsept
portsjonile
500 g Külmutatud mereannid
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
3 dl Kalapuljong
Õli
2 tk Kartul
Tüümian
2 tk Paprika (roheline ja punane)
1 klaas Valge vein
1 pakk Santa Maria Tex Mex Guacamole dipikastmesegu
2 dl Rõõsk koor
Sool
Must pipar
1. Koori kartulid ja haki kuubikuteks. Tükelda sibul ja küüslauk ning paprika.
2. Kuumuta potis õli ja prae selles küüslauk ja sibul, lisa nüüd hakitud kartul, vein ja kalapuljong ning kuumuta 15 minutit, kuni kartul on pehmeks keenud. Lisa juurde hakitud paprika, mereannid ja kuumuta vaiksel tulel keemiseni. Lisa koor, maitsesta soola, pipra Guacamole dipikastmeseguga ja tüümianiga.

KOMMENTAARID

Krissu 27.jaan 2010 15:41
Suurepärane roog, eriti olukorras kui ostate sügavkülmutatud mereanni segu ning avastate, et toorena pole nende lõhn ja maitse just eriti isuäratavad. Sellisel juhul see roog aitab hädast välja.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool