Uudiskiri Instagram Facebook
 
Munaroad ja omletid

Munaga täidetud hakklihapallid II

Munaroad ja omletid

Munaga täidetud hakklihapallid II

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Munaga täidetud hakklihapallid on dekoratiivsed ja sobivad pakkuda ka külalistele. Lihavõtete järel saad siin ära kasutada järelejäänud keedetud munad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Hakkliha
2 tl Sool
0.25 tl Valge pipar
0.25 tl Must pipar
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
1 tk Muna
1 tk Sibul
1 dl kohvikoor
0.5 dl vesi
0.5 dl Riivsai
6 tk Muna
Sega hakkliha hulka sool, piprad, paprikapulber ja muna. Lisa hakitud sibul. Sega omavahel koor ja vesi, paisuta selles riivsai ning sega hakklihamassi hulka. Keeda munad pehmeks ja koori. Mätsi hakklihatainas muna ümber ja prae pannil nõrgal kuumusel 10 minutit.

KOMMENTAARID

Ingrid 15.aug 2014 09:51
proovi täna kodus
soolapähkel 02.juuni 2009 18:26
Juba 30 aastat tagasi tegi minu ema sellist pikkapoissi,et munad sees. Vahest pani ka kedetud porgandit. Lahti löigatult oli ilus kyll.
Juppstükk 13.apr 2009 15:41
super hea idee. olingi just mures, mida nende pühademunadega peale hakata. igaks petteks mähkisin hakkliha katte alla pikuti pooleks lõigatud munad. Needki pätsid tulid päris suured. aga loodetavasti on tulemus hea;)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes