Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Spagetid tomati ja basiilikuga

Pastaroad

Spagetid tomati ja basiilikuga

Nicolo Tanda restoran Bocca
PrindiSoovita sõbrale
Spaghetti al pomodoro e basilico
Retsept
portsjonile
400 g Spagetid
3 sl Oliiviõli
1 tk suur sibul
3 küünt Küüslauk
1 tk Porgand
1 vars Varsseller
1 tk suur tomat
400 g kooritud konservtomatid
1 tl suhkur
sool, must pipar
Basiilik (värske)
1 sl või
80 g Parmesan v. muu kõva juust
Kastme valmistamiseks haki sibul, küüslauk, porgand ja sellerivars, lõika värske tomat kuubikuteks. Kuumuta kastrulis oliiviõli, lisa peenestatud köögiviljad (sibul, küüslauk, porgand, sellerivars) ning prae mõned minutid. Lisa ka keedetud tomatikonserv, sega läbi ja kuumuta. Kui kaste on liiga paks, võid lisada veidi vett. Maitsesta suhkru, soola ja musta pipraga ning hauta veel 30 minutit. Viimaks sega hulka peenestatud basiilikulehed ja või, mis pehmendab kastme maitset.Keeda spagetid kõrges kastrulis soolaga maitsestatud rohkes vees (1 liiter 100g pasta kohta) al dente. Nõruta spagetid, vala kastmekastrulisse ning sega korralikult. Serveeri sügavates taldrikutes, puista peale riivitud parmesani ja kaunista basiilikulehega.

KOMMENTAARID

Marju 12.sept 2010 19:46
Väga hea ja toitev! Eriti mõnus oli porgandi ja varsselleri maitse. Teeksin veel.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga