Uudiskiri Instagram Facebook
 
Pastaroad

Penne all’Arrabiata

Teravuse muutmiseks katseta erinevate tšillikogusega.
Retsept
portsjonile
3 küünt peeneks hakitud küüslauk
1 -3 tk kuivatatud tšillipiprad
1 -3 tl või tšillihelbed
8 sl Oliiviõli
300 g tomatipüree ehk passata
sool, must pipar
400 g Penne
4 sl hakitud värske petersell
Kuumuta küüslauku ja tšillit õlis, väga madalal kuumusel umbes 8 minutit kuni küüslauk muutub väga tumedaks ja õli hakkab kergelt suitsema. Sega sisse tomatipüree (passata), maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta vaiksel tulel umbes 10 minutit.Vahepeal keeda pennesid soolaga maitsetatud rohkes vees, kuni al dente (paljudel korralikel pastatootjatel on pakil eraldi märgitud eraldi pehmeks ja al dente keetmisajad, kui pole, siis 1-2 minutit vähem kui pakil määratud keetmisaeg)Kurna penned ning kalla tomatikastme sisse (või kalla kaste pastapotti, kummas mugavam on segada). Sega korralikult, sega hulka pool petersellist ja sega uuesti. Tõsta pasta taldrikule, riputa ülejäänud petersell peale ning serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Joonas 21.juuli 2010 22:14
Nii, sai siis see pasta tehtud. Hoiatan selle vürtsi panemise eest - juhtus ka püree olema tsilliga, seega sai päris tuline. Teine asi, et võiks ka liha lisada kastmesse või siis vähemalt kõrvale. Proovisin ka seentega, üpriski hästi läks kännuseentega..
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga